İçeriğe geç

Adım Farah Behnamın Annesi Kimdir

Adım Farah Behnam kimdir?

Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Behnam karakterinin tüm sahneleri. Farah (Demet Özdemir) 28 yaşında bir İranlı. Altı yıl önce İran’dan Fransa’ya kaçtığında hamile olduğunu öğrendiği için İstanbul’da kalmak zorunda kaldı. Burada kaçak olarak yaşamaya başlar.

Adım Farah Orhan’ın patronu kim?

Öte yandan Tahir, Mehmet ve Salim, Müdür Orhan’ın patronunu ifşa etmek için riskli bir plan yapmaktadır. Onun yaptıklarından habersiz olan Farah ve Tahir, bu operasyonun sonunda hapse gireceklerinden emindirler.

Adım Farah kaç ülkeye satıldı?

“Dizi sektöründe 2023’ün ‘yıldız isimlerin son yılı’ olduğunu söyleyebiliriz. Final yapan diziler yurt dışına gidiyor. En son ve çarpıcı örnek ise Adım Farah. Arnavutluk, Litvanya, Romanya ve MENA ülkeleri de dahil olmak üzere 30 ülkeye satıldı.

Farah dizisi Tahir kimdir?

Kara Para Aşk2014 – 2015 Benim Adım Farah2023 Fatmagül’ün Suçu Ne?2010 – 2012 Sefirin Kızı2019 – 2021 Ölümüne2017 Kaçış Tarihi: 2022

Behnan kimdir?

Behnan Ardıç, finansal strateji alanındaki deneyimini, kurumların yenilikçi ve sürdürülebilir iş modelleri ve hedeflerine katkı sağlayan bir yapıya dönüştürmek amacıyla 2021 yılında strateji yönetimi ve finansal danışmanlık hizmetleri sunan GLOCAL FC’yi kurdu.

Adım Farah finalde neler oldu?

30 Aralık 2023Adım Farah / Son bölüm yayın tarihi

Adım Farah Kerimşah’ın babası kimdir?

15 Haziran 1982 doğumlu Feyyaz Duman, Mardin’de doğdu.

Adım Farah Gönül kimdir?

Derya Pınar Ak 24 yaşındaki Gönül neşeli, hayat dolu bir kızdır. Perihan ve Orhan’ın kızı olan Gönül aynı zamanda Mehmet’in üvey kız kardeşidir. Farah ile aynı apartmanda yaşamaktadır ve Farah’ın güvendiği tek kişidir. Komik, biraz seçici, biraz sakar ve biraz güvensizdir.

Adım Farah’daki komiser kimdir?

Organize şubenin baş müfettişidir ve inatçılığıyla bilinir. Bir polisin oğlu olarak büyümüş ve onun gibi bir polis olmuş, kariyerinin en olgun döneminde Tahir’in parçası olduğu suç örgütünü yıllarca takip etmiştir.

Adım Farah bitiyor mu?

2017 yapımı Arjantin televizyon dizisi La Chica que Limpia’nın uyarlamasıdır. Demet Özdemir ve Engin Akyürek başrolleri paylaşmaktadır. 2 sezondan oluşan dizi, 30 Aralık 2023’te 27. bölümün yayınlanmasıyla sona ermiştir.

Engin Akyürek ne kadar kazanıyor?

Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisindeki başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Engin Akyürek’in bölüm başına aldığı maaş belli oldu. Fox’un merakla beklenen yeni sezonunda ‘Tahir’ karakterini canlandıran Akyürek’in haftalık 500 bin TL kazandığı söyleniyor.

Adım Farah Farah kaç yaşında?

Benim adım Farah – HAKKINDA Farah (Demet Özdemir) 28 yaşında bir İranlı.

Adım Farah hangi dil konuşuyor?

Demet Özdemir kimin şarkısını söylüyor? Demet Özdemir’in fragmanda seslendirdiği şarkı Marjan Farsad’a ait. Popüler şarkının adı Khooneye Ma. Khooneye Ma şarkısının dili Farsça.

Adım Farah hikayesi nedir?

Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in paylaştığı Adım Farah dizisi; ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve oğluyla birlikte kaçak yollarla yaşam mücadelesi veren Farah’ın, aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz’le kesişen hayatını konu alıyor.

Farah’ın annesi kimdir?

Türk seslendirme sanatçısı, dizi ve tiyatro oyuncusu Hacer Berrak Kuş, 1 Ocak 1972’de Ankara’da doğdu.

Adım Farah Behram kimdir?

Dizinin sezon finaline damga vuracak olan Behram karakterini etkili oyunculuğuyla tanınan çok özel bir oyuncu canlandırıyor. Feyyaz Duman kimdir? 15 Haziran 1982 doğumlu olan Feyyaz Duman, Mardin doğumludur. Yetenekli oyuncu ilk fotoğrafını çektirmiş ve 2021 yılında bir filmde rol almıştır.

Adım Farah hangi yabancı diziden uyarlama?

2017 yapımı Arjantin televizyon dizisi La Chica que Limpia’nın uyarlamasıdır. Demet Özdemir ve Engin Akyürek başrolleri paylaşmaktadır. 2 sezondan oluşan dizi, 30 Aralık 2023’te 27. bölümün yayınlanmasıyla sona ermiştir.

Adım Farah oyuncusu kim?

Adım Farah dizisinin oyuncuları arasında; Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış, Mustafa Avkıran, Oktay Çubuk, Senan Kara, Derya Pınar Ak.

Farah rolundaki oyuncu kimdir?

Adım Farah dizisindeki Demet Özdemir, Farah kimdir? Demet Özdemir Koç, Kocaeli doğumlu oyuncu ve dansçıdır. 2022 yılında kendisi gibi oyuncu olan Oğuzhan Koç ile evlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir