İçeriğe geç

Yıldız Tilbe Kızına Neden Sezen Adını Verdi

Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu arasında ne var?

Yıldız Tilbe, bu yıllarda Sezen Aksu’ya o kadar hayrandı ki kızına Sezen adını bile vermişti. Bir gün Sezen onu dinlemeye geldi ve Yıldız’a şarkıcılık teklif etti. Bu yıllarda Sezen Aksu’nun evine taşınan Yıldız, Sezen Aksu ile büyük bir dostluk kurdu.

Yıldız Tilbe ama evlisin kime yazdı?

YILDIZ TİLBE – AMA EVLİYSEN 2002 yılında “Evli bir adama aşıktım” diyen şarkıcının platonik aşkının, 2002 yılında Eşitmez için “Ama Evlisin” şarkısını yapan, o dönem evli olan ünlünün fotoğrafçısı Ali Equalmez olduğu öğrenildi. Bir röportajında ​​evli bir adama çok aşık olduğunu söylemiş ve sinirlenerek kanser olduğunu açıklamıştı.

İki kadın bir adam kime yazıldı?

Hatta Yıldız Tilbe’nin bu şarkıyı Sezen Aksu’nun sevgilisi Uzay Heparı’nın “Bir gün sarhoş olup Uzay’la yattım.” sözünden sonra yazdığı söyleniyor.

Yıldız Tilbe neden gozaltina alındı?

Bu yıllarda birçok sanatçıya hit şarkılar ve vokaller sağladı. 1996 yılında narkotik polisinin sanatçının evine yaptığı baskında bir miktar esrar bulundu ve Tilbe üç gün gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldı.

Yıldız Tilbe kimin sevgilisini çaldı?

Uzay Heparı’nın ölümünden birkaç hafta sonra “Delikanlım” adlı şarkıyı yazan Yıldız Tilbe’nin, Uzay Heparı için bu sevgi dolu şarkıyı yazdığı söyleniyor.

Yıldız Tilbe kimi aldatti?

Hatırlayacağınız üzere bundan yaklaşık 25 yıl önce Yıldız Tilbe, o dönem Sezen Aksu’ya aşık olan merhum sanatçı Uzay Heparı ile tek gecelik bir ilişki yaşamıştı. Tilbe bunun bir hata olduğunu kabul etse de Aksu, kendisini elinden tutup sektöre tanıtan pop şarkıcısıyla konuşmamaya karar vermişti.

Yıldız Tilbe’nin aşık olduğu adam kim?

Ünlü müzisyen Yıldız Tilbe’nin 13 yıldır gönlünün boş olmasının sebebi ortaya çıktı. Röportajlarında aşk hayatıyla ilgili sorulara 2002 yılında evli bir adama aşık olduğunu ve o günden beri hayatına kimseyi sokmadığını söyleyerek yanıt veren Yıldız Tilbe’nin 13 yıldır aşkının fotoğrafçı Ali Equalmez olduğu ortaya çıktı.

Aşktan giderken sözü kime ait?

Daha önce Okay Barış’ın seslendirdiği “Aşktan Giderken” adlı şarkıya Yıldız Tilbe ve Mustafa Ceceli düet yaptı. Şarkının sözleri Yıldız Tilbe’ye, müziği ise Sezen Aksu’ya ait.

Yas şarkısı kime yazıldı?

dinleyicileri. | Sezen Aksu, “Yas” şarkısını ne yazık ki aramızdan ayrılan Uzay Heparı’ya ithaf etti.

Yıldız Tilbe Delikanlımı kime yazdı?

Bunlardan ilki, şarkının Uzay Heparı’ya olan hislerini anlatmasıdır. Yıldız Tilbe, kendisi de müzisyen olan Uzay Heparı’ya aşıktı. Ancak bu aşk imkansızdı. “Genç Adamım” şarkısını bu imkansız aşka adadı.

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe nasıl tanıştı?

SEZEN AKSU YILDIZ TİLBE’Yİ KEŞFEDİYOR Bu arada Sezen Aksu, Yıldız Tilbe’yi İzmir’de bir pavyonda şarkı söylerken keşfetti. Ona yönelen Aksu, Tilbe’ye evini açtı ve onu şarkıcısı yaptı. Bu arada Aksu ile Hepari’nin ilişkisi bitmişti ama Uzay hala birlikte olmak istiyordu, bu yüzden Aksu’yu sık sık rahatsız ediyordu.

Yıldız Tilbe’nin ağzı neden yamuk?

54 yaşındaki şarkıcı, yüzünün sağ tarafının çocukken yandığını ve deforme olduğunu açıkladı. Yıldız Tilbe, bu nedenle sözlerini yayan ve kendisini taklit edenleri kınadığını açıkladı. Tilbe, “Allah ağızlarını açsın ve istediklerini yapsınlar!” dedi.

Yıldız Tilbe Alevi mi?

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğan Yıldız Tilbe, Kürt ve Zaza kökenli ailesinin altı çocuğunun en küçüğüdür. Ailesinde ona “Yadigar” denirdi. Annesinin adı Tunceli’li ve Zaza kökenli Altun, babasının adı Ağrı’lı ve Kürt kökenli Ali’dir. Babası Ali Tilbe mevsimlik işçiydi.

Yıldız Tilbe burnu estetik mi?

Şarkıcı hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Tilbe konser sırasında hayranlarıyla sohbet ederek vücudunun estetik açıdan hiçbir çekiciliğinin olmadığını söyledi.

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe niye kavga etti?

Hatırlayacağınız üzere bundan yaklaşık 25 yıl önce Yıldız Tilbe, o dönem Sezen Aksu’ya aşık olan merhum sanatçı Uzay Heparı ile tek gecelik bir ilişki yaşamıştı. Tilbe bunun bir hata olduğunu kabul etse de Aksu, kendisini elinden tutup sektöre tanıtan pop şarkıcısıyla konuşmamaya karar vermişti.

Sezen Aksu Yıldız Tilbe olayı hangi yıl oldu?

1992’de Sezen Uzay’la yeni ayrılmışken, Yıldız Tilbe bir gece kendini alkolün verdiği otoriteyle Uzay’la sevişirken bulur. Ancak bu anlık çekimin bedeli çok ağır olacaktır. Yıldız Tilbe bu olayı kendi sözleriyle şöyle anlatır: Bir gece sarhoştum ve onunla seviştim.

Uzay Heparı kimin sevgilisiydi?

Özel hayatı: Uzay Heparı, 1991’in ikinci yarısında Sezen Aksu ile birlikteydi. Bir süre sevgili olan Uzay Heparı ve Sezen Aksu, ayrıca birlikte çalıştılar. Sezen Aksu’nun 1991’den beri vokalistliğini yapan Yıldız Tilbe ile Uzay Heparı, 1992’nin ortalarında birlikte oldular.

Yıldız Tilbe kime aşık olmuş?

Röportajlarında aşk hayatıyla ilgili sorulara 2002 yılında evli bir adama aşık olduğunu ve o günden beri hayatına kimseyi sokmadığını söyleyerek yanıt veren Yıldız Tilbe’nin, 13 yaşındaki sevgilisi fotoğrafçı Ali Equalmez olduğu ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir