İçeriğe geç

Turcas In Sahibi Kim

Turcas hisse sahibi kimdir?

Yatırımcı İlişkileriAKSOY GİRİŞİMCİLİK ENERJİ VE TURİZM A.Ş. ORTAKLIK YAPISIAd-Soyad-UnvanSermaye Tutarı (TL)Oran (%)ERDAL AKSOY204.587.99629,2AKSOY INTERNATIONAL DIŞ TİCARET A.Ş.5.433.2790,8AYŞE BELKIS AKSOY2.827.

Shell Turcas kime ait?

Conoco’nun Turcas sermayesindeki hisseleri 2005 yılında Aksoy Holding A.Ş.’ye devredildi. tarafından satın alındı. Exxonmobil, Shell & Turcas Petrol A.Ş.’nin yüzde 50 hissedarı olduğu Çekisan Depolama Hizmetleri Ltd.’nin yüzde 15 hissedarıdır.

Aksoy Group’ın sahibi kim?

Kurucu Cumhurbaşkanı Erdal Aksoy, bir süre Anavatan Partisi’nin (ANAP) İstanbul il başkanlığını ve Sarıyer Spor Kulübü başkanlığını da yaptı. Aksoy, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden (İTÜ) (1966) elektrik-elektronik mühendisidir ve İngilizce bilmektedir. Evli olup iki çocuğu ve üç torunu vardır.

Batu Aksoy kimdir?

Batu Aksoy, 2005 yılından bu yana Turcas Petrol A.Ş (BİST:TRCAS) Yönetim Kurulu Üyesi, 2010 yılından bu yana da İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak görev yapmaktadır. Batu Aksoy ayrıca, Grubun iştiraklerinden Shell & Turcas Petrol A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı’dır.

Hisse sahibi kimdir?

Hissedar, bir şirkette hisse sahibi olan ve bu nedenle şirketin bir kısmının sahibi olan kişi veya kuruluştur. Temel olarak, hisseler şirketlerin sermayesinin bölünmüş bir kısmıdır. Hissedar ayrıca sahip olduğu hisselerle orantılı olarak şirketin mülkiyetini paylaşır.

Turcas hisse ne iş yapar?

Shell & Turcas ayrıca otomotiv, enerji, demir-çelik, inşaat, madencilik ve genel imalat gibi sektörlerdeki müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere çeşitli petrol ürünlerinin üretim, satış ve pazarlamasını da gerçekleştirmektedir.

Shell İsrail malı mı?

Royal Dutch Shell PCL, yaygın olarak Shell olarak bilinen, merkezi İngiltere’de bulunan ve merkezi Hollanda’da bulunan İngiliz-Hollanda çok uluslu petrol ve doğal gaz şirketidir.

Turcas temettü verecek mi?

Temettü ödemesinin bugün yapılacağı duyuruldu. Turcas Petrol’ün KAP’a yaptığı açıklamaya göre, temettü ödemesi 2022 yılında elde edilen kâr üzerinden yapılacak. Ödenecek temettünün hisse başına 36 kuruş olacağı duyuruldu. Ödenecek toplam kâr payı ise 200 milyon lira.

Turcas Petrol ne zaman halka arz oldu?

Halka arza ilişkin bilgiler: Halka arz tarihi: 6 Nisan 1992

Sahibinden’i kim aldı?

Türkiye’nin ilk reklam ve alışveriş adresi 2000 yılında Aksoy Grup bünyesinde açıldı.

Sahibindenin sahibi kim?

Merkezi İstanbul’dadır. Şu anda Aksoy Grubu’na aittir.

Capitol’ün sahibi kim?

Mustafa Aksoy, 2010 yılında çocuklarına, “Ben artık yokum” diyerek işleri böldü ve otel zincirini kızı Belgin Aksoy’a, Capitol AVM’yi ve “sahibinden.comu” oğulları Taner ve Mert’e bırakarak dünya turnesine devam etti.

Batu Aksoy kimin oğlu?

Aksoy, 1974 yılında Belkıs Aksoy ile evlendi ve Banu (d. 1975) ve Batu (d. 1977) adında iki çocuğu var. Kızı Banu, Turcas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, oğlu Batu ise Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Turcas CEO’sudur.

Türkiye’de Shell’in sahibi kim?

Shell & Turcas Petrol A.Ş. – Aksoy Holding.

Batu Holding’in sahibi kim?

Batu Grup’un tek hissedarı olan Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, dünya genelinde 4 bin 900 acente ağı bulunduğunu belirterek, “Biz köklü acentelerle çalışıyoruz” dedi.

Erdal Aksoy kimdir, ne iş yapar?

Halen Aksoy Holding (Aksoy Girişim Enerji ve Turizm A.Ş.), Aksoy International Dış Ticaret, Conrad İstanbul Bosphorus ve Turcas’ın amiral gemisi iştiraki olan Turcas Petrol gibi iştiraklerin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Erdal Aksoy, aynı zamanda ‘nin kurucu üyesidir.

Turcas Shell mi?

Shell & Turcas, Türkiye genelinde üçü öz işletme, dördü ortak işletilen ve dördü kiralık olmak üzere toplam 11 akaryakıt istasyonu işletmektedir. Shell & Turcas’ın bu terminallerdeki kapasite payı yaklaşık 500’dür.

Turkas kimin?

1994 yılında Turkaş Gıda Hizmet ve İşletmecilik A.Ş’yi kuran Murat Çökmez, Turkaş’ı endüstriyel catering sektöründe Türkiye’nin en büyük yerli sermayeli şirketlerinden biri haline getirmiştir. Turkaş Gıda, 2019 yılında COMPASS GROUP / Sofra Grup bünyesine katılmıştır.

Turcas kimdir?

Turcas Petrol, 92 yıllık geçmişiyle sektöründe lider şirketlere yatırım yapan, petrol ve enerji alanında uzmanlaşmış bir yatırım şirketidir. Turcas, faaliyetlerini perakende (yakıt ve madeni yağlar) ve elektrik olmak üzere iki ana alanda yapılandırmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir